Pääsivulle

Yhteystiedot


 

Virtuaalinen asentopaikka on levähdyspaikka netissä eksyneelle. Ainakin itselleni se on tärkeä henkireikä, ehkä muillekin. Näiden sivujen kirjoittaminen alkoi halusta dokumentoida luontoharrastustani, retkeilyä, vaeltamista ja valokuvaamista, mutta on sittemmin laajentunut muihinkin itseäni kiinnostaviin asioihin, yleiseen ihmettelyyn ja saippualaatikkofilosofiaan.

Jos et tiennyt, niin "Asentopaikka" on tilapäinen levähdyspaikka taivasalla, siis leiri.

Minusta ja näistä sivuista

Olen vantaalaistunut, Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva ohjelmistotekniikan pitkän linjan ammattilainen, joka tunnetaan töissä lyhyesti lempinimellä "tyy".

Kirjoitan nettiin blogeja ja vaellustarinoita omaksi ilokseni ja kavereiden kiusaksi ilman sen suurempaa tarkoitusta, mutta jos joku on kuvistani ja jutuistani kiinnostunut, niin tervetuloa vaan lukemaan ja katselemaan.

Lapinhullun sairaskertomuksesta löydät juttuja ja valokuvia rauhallisesta kuljeskelusta Suomen lapissa. Joskus vaellusjuttujen ohessa innostun pohdiskelemaan filosofisia tai eksistentialistisia kysymyksiä, pohtimaan fysikaalista maailmankaikkeutta tai ottamaan kantaa energiapolitiikkaan, mutta sitä ei pidä ottaa liian vakavasti.

Asentopaikan päiväkirja on nettipäiväkirja retkeilystä, vaeltamisesta ja Suomen Lapista.

Lapinkoiran tarinan pääsosassa ovat suomenlapinkoirat Varre, jo koirien tuonpuoleiseen siirtynyt vaelluskaverini, sekä Vikke, joka vasta opettelee mahtuisiko joskus Varre-enon suuriin tassunjälkiin.


Kiitokset kaikille, jotka jaksavat näitä juttuja lukea ja ovat lähettäneet sähköpostia tai kommentoineet blogejani. Yhteydenottonne ovat motivoineet jatkamaan kirjoittamista. Jos sinulla on jotain mielessä tai haluat muuten vain turista vaellusasioista, ihmisenä olemisesta, elämänfilosofiasta tai muustakin, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Yksittäisten blogikirjoituksieni kommentoinnin toivoisin pysyvän blogeissani, ellei poikkeuksiin ole hyvää syytä.

Saat minuun yhteyden kirjoittamalla sähköpostia. Vastaan varmasti kaikkiin asiallisiin viesteihin.

Terveisin:

Timo Ylhäinen
Vantaa

______________________
postia tyy@asentopaikka.fi

 


Omakuva: Väsynyt vaeltaja.

 

-- tyy 23.8.2008, viimeksi päivitetty 16.7.2014